Kopen van een kitten

Binnen Nederland verkoop ik in principe alleen maar kittens als liefhebber. Fokpoezen en dekkaters worden alleen verkocht indien ze van show/fok kwaliteit zijn aan officieel erkende cattery's met name gevestigd in het buitenland. Er worden geen kittens verkocht aan fokkers die gebruik maken van kooien. Uiteraard verkopen wij geen fokpoezen en dekkaters aan cattery's in landen indien dit is afgesproken met de cattery waar onze poezen en katers vandaan komen. Alle kittens die mijn cattery verlaten als liefhebber zullen gesteriliseerd/gecastreerd hier vertrekken. Dit betekend dat in mijn verkoopprijs de kosten voor de castratie/sterilisatie is in begrepen zodat de nieuwe eigenaar dit niet meer hoeft te regelen.

Het kopen van een kitten als liefhebber gebeurd op basis van een contract waarin wij garant staan dat de kitten de best mogelijk start heeft meegekregen. Indien mocht blijken dat er toch sprake is van een erfelijke afwijking naar verloop van tijd dan krijgt u of voor het grootste gedeelte u geld terug of een vervangende kitten. Alle kittens worden beoordeeld op karaktereigenschappen zodat ik de best mogelijke match kunnen maken tussen de kopers en het kitten. Dit betekent dat ik altijd persoonlijk kennis wil maken met de kopers.

Indien u graag van mij een kitten wilt dan kunt u dat kenbaar maken door het inschrijfformulier in te vullen. U dient rekening te houden met een verkoopprijs van € 750 met een aanbetaling van € 200 indien u een kitten wil reserveren. Deze aanbetaling wordt niet terugbetaald als u besluit het kitten niet te nemen maar blijft eventueel staan voor de aankoop van een andere kitten bij ons. Als ik echter besluit het kitten niet te verkopen dan ontvangt u uiteraard de aanbetaling wel retour.

Sunny